Turism

Partiile Soimul I si Soimul II - Turnul de observare - Telescaun

Vă așteptăm cu drag!

2 Pârtii de schi, Șoimul I cu o dificultate medie spre ridicată, cu o lungime de 1500 m, deservită de o instalație de telescaun și Șoimul II, potrivită pentru începători, având o lungime de 550m, prevăzută cu teleschi.
In timpul verii, telescaunul Soimul ofera o experienta minunata si o perspectiva impresionanta asupra peisajului montan din jur. Pe platoul din partea superioara a partiei de schi poti urca in turnul panoramic care iti ofera oportunitati pentru fotografiere si capturarea unor imagini impresionante. Exista si optiunea de a cobori pe jos sau de a efectua drumetii in varful muntelui, oferind o experienta completa in natura.

Program telescaun:
Miercuri – Duminica: 10.00-19.00

Tarife:

Complexul acvatic Ariniș

Piscină interioară, exterioară & SPA

Răsfățați-vă! Faceți-vă timp pentru a vă relaxa pe deplin.
Centrul acvatic Ariniș dispune de 3 bazine, unul interior și două exterioare, cu apă încălzită.
La piscina acoperită vă puteți bucura și de două saune și un ciubăr jacuzzi cu apă fierbinte. De asemenea, calitatea apei este atent monitorizată, filtrată și dezinfectată regulat.

• Abonamentele sunt valabile doar în zilele de luni până vineri, exceptând sărbătorile legale și perioadele aferente acestora.
• Operatorii economici vor putea achizitiona pachete de 50 intrări și/sau 50 intrări copii. Aceștia vor primi brățări de identificare de culori diferite, în funcție de tipul de acces achiziționat;
• Clienții operatorilor din turism vor putea opta în sezonul estival, între acces la piscină sau acces ștrand la același tarif;
• Reducerile pentru elevi pot fi acordate doar pe baza carnetului de elev vizat;
• Tariful la piscina acoperită include și accesul la saună/jacuzzi;
• Brățara de identificare pentru piscina acoperită este valabilă o singură serie de înot (3 ore);
• În timpul sezonului estival, brățările de identificare pentru piscina acoperită (excepție fac brățările cu tarif preferențial) includ și accesul la ștrand.

Program piscina acoperita:

Luni-Vineri: 10.00-13.00, 18.00-21.00
Sambata-Duminica: 10.00-13.00, 14.00-17.00, 18.00-21.00

Tarife piscina:

Adulti: 50 lei, Copii: 30 lei, Copii < 3 ani: gratuit

Program strand:

Luni – Duminica: 10.00-19.00
Cursuri inot: (zilnic intre orele: 13.00-14.00, 17.00-18.00)
Infocenter Arinis-Soimul: 0768 027370
Facebook: www.facebook.com/complexarinis

Parcul Ariniș

Antrenamente fitness în aer liber!

Îmbină motivația unui antrenament cu timpul de calitate petrecut în aer liber. Cu ajutorul aparatelor de fitness în aer liber, multe persoane se pot bucura de o stare mai sănătoasă. Orice tip de exercițiu îmbunătățește sănătatea mintală și aduce relaxare!!

Multe activități vă stau la dispoziție în baza de agrement „Ariniș”. Pentru cei ce se simt mai bine cu picioarele pe pământ, pe lângă Megatiroliana Bucovina (2,2 km) si tiroliana mica 3T, pot opta pentru mini-golf, airsoft, tir cu arcul, padball, turn pentru salturi si catarat, tubing de vara, piste karturi, atv-uri.

Facebook: www.facebook.com/complexarinis

Parcul Fântânii

Vizitați un altfel de parc, seara!

Iată o idee bună pentru o ieșire!

Parcul Fântânii vă invită să vă deconectați de la problemele cotidiene și să vă relaxați în sunetul muzicii ambientale. Sunetul apei te va ajuta să-ți limpezești mintea după o zi incarcata, avand un efect odihnitor.
Spectacolele fântânii ajută la transformarea acestei locații într-o destinație prietenoasă și primitoare.
Doritorii de adrenalina vor putea accesa si skateparcul, iar cei mici se pot bucura de o plimbare cu caiacul pe canalele fantanii in timpul zilei.

Program: Vineri – Duminica: 21.00 – 22.00
Facebook: www.facebook.com/complexarinis

Parcul Piticilor

Bine ați venit la castel!

Ce se întâmplă dacă, pentru o zi, ți-ai realiza visul de a fi scutier? Cum ar fi să trăiești printre pitici, chiar dacă este doar pentru o zi? Cum ți s-ar părea să te rătăcești într-un labirint natural?
Ce poate fi mai important decât fericirea și zâmbetul unui copil?
Parcul este special conceput pentru cei mici: jocuri în aer liber, castel, labirint. Un loc ideal pentru a vă distra!

Parcul Piticilor – locul unde magia și aventura capătă noi înțelesuri pentru copii. Parcul dispune de 5 căsuțe tematice, un castel și un labirint. În fiecare căsuță se regăsesc personaje, elemente tematice, întâmplări ce împreună compun o lume de basm pentru prichindei.

Program: Luni-Duminica: 11.00 – 19.00
Tarife: gratuit
Facebook: www.facebook.com/complexarinis

Parcul Soarelui

Liber la relaxare!

Alei pietruite sinuoase, zone verzi, cursul liniștit al râului oferă vizitatorilor un cadru ideal pentru relaxare în mijlocul naturii. Veți putea simți aerul puternic ozonat de munte la un picnic in familie.
Aici te poți bucura de aerul de munte fără să renunți la confortul cu care ești obișnuit.
Parcul Soarelui este tot ce aveți nevoie pentru a petrece o zi perfectă de relaxare, departe de agitația orașului, indiferent de anotimp.

Program: permanent
Tarife: gratuit
Facebook: www.facebook.com/complexarinis

Popicăria

Popicele – unul dintre cele mai vechi sporturi

Pe lângă faptul că este un joc competitiv și distractiv, practicarea lui aduce numeroase beneficii de sănătate. Întărește și tonifică mușchii, îmbunătățește starea de spirit, ajută la reducerea stresului, încurajează camaraderia.
E un joc care necesită o coordonare foarte bună între ochi și brațe. Acest gen de focusare stimulează mintea și strategia tactică.
Șahul este un joc pentru toate vârstele. Promovează imaginația și creativitatea, te învață să fii independent, îmbunătățește concentrarea. Numeroase studii au dovedit că șahul îmbunătățește rezultatele școlare deci e recomandat elevilor.

Program: Luni-Duminica: 11.00 – 20.00
Tarife: gratuit
Costuri echipament: 15 lei/echipament/joc
Facebook: www.facebook.com/complexarinis