Povestiri din Himalaya – Expozitie de Mihai Moiceanu

Povestiri din Himalaya – Expozitie de Mihai Moiceanu

Nikon, alaturi de fotograful Mihai Miceanu, va invita miercuri, 15 iunie 2011, incepand cu orele 17.00, la Muzeul Obiceiurilor Populare din Bucovina, in centrul orasului Gura Humorului, sa luati parte la vernisajul expozitiei foto “Povestiri din Himalaya”, rezultat al expeditiei romanesti de trekking fotografic in Himalaya, “Nikon Himalaya Trek”

Cele 50 de imagini expuse deschid o poarta spre decorul exotic si legendele Nepalului, spre viata, traditiile si obiceiurile oamenilor acelor locuri. Toti cei care vor participa la vernisaj au rezervate bilete la o calatorie fantastica printre cele mai inalte varfuri ale Pamantului, pe drumul de munte parcurs de Mihai Moiceanu. In cale vor intalni personaje pitoresti si peisaje care le vor taia rasuflarea. Diaporama „Povestiri din Himalaya” care contine peste 600 de fotografii derulate pe un fond sonor exotic, ne va dezvalui o lume inedita.


Expozitia de la Gura Humorului va ramane deschisa publicului in perioada 15 – 30 iunie 2011 cu program de vizitare de marti pana duminica intre orele 8.00 – 16.00. In seara vernisajului intrarea va fi libera.

Va asteptam alaturi de noi la vernisaj, sa povestim despre Himalaya intr-o atmosfera exotica, la o ceasca de ceai tibetan.

Evenimentul este organizat cu sprijinul orasului Gura Humorului si Fotoclubul Marul.

Parteneri: AME Design si Monsmedius.

Parteneri media: Monitorul de Suceava, Radio Top 91, Crai Nou, Jupanu’, Zile si nopti, www.newsbucovina.ro, www.liternet.ro, www.nikonisti.ro , www.badorgood.ro si www.fotomagazin.ro.

Despre expozitie

Fotografiile expuse au fost realizate in timpul expeditiei romanesti de trekking fotografic in Himalaya, “Nikon Himalaya Trek”. Timp de 20 de zile expeditia fotografica condusa de Mihai Moiceanu a acoperit un itinerariu considerat a fi unul dintre cele mai frumoase din lume. Nikon a oferit liderului expeditiei aparatele foto Nikon D3 si Nikon D700, cu ajutorul carora Mihai Moiceanu a fotografiat in conditii extrem de dificile, de la temperaturile ridicate si umiditatea extrema din jungla tropicala pana la frigul si vantul din tinuturile ghetarilor vesnici. Puteti vedea uimitoarele rezultate ale acestui tur fotografic in cadrul expozitiei „Povestiri din Himalaya”.

In octombrie 2009, expozitia „Povestiri din Himalaya” a pornit intr-un turneu itinerant care a debutat  la Sibiu si a continuat cu vernisajele de la Bucuresti (noiembrie 2009), Braila (decembrie 2009) Craiova (ianuarie 2010), Brasov (martie 2010)  si Iasi (aprilie 2010). Fotografiile au fost realizate pe materialul fotografic argentic profesional oferit de AME Design si panotate de Monsmedius.

Expozitia poate fi vazuta si online pe site-ul autorului www.cameramm.ro la sectiunea artistic.

Despre Nikon

Nikon este unul dintre cei mai importanti producatori de echipament foto din lume, cu o traditie de peste 90 de ani. Primul aparat foto produs de Nikon a fost lansat in 1948. Nikon s-a impus pe piata de-a lungul timpului prin calitatea deosebita a produselor, acestea reprezentand astazi alegerea predilecta a fotografilor profesionisti din intreaga lume.
www.nikonisti.ro

Despre SKIN

SKIN este o companie de distributie pe piata IT si furnizor important al unora dintre cele mai mari hipermarket-uri si electroshop-uri din Romania precum Carrefour, Cora, Auchan, Altex, MediaGalaxy, Real, Say, Domo sau Flanco. Prezent pe piata din anul 2000, SKIN este importator unic al brandurilor Altec Lansing, Casio, Iriver, Leadtek, Cooler Master, Nikon, importator si distribuitor pentru A-DATA, JVC, Lexar, MSI, Philips si Toshiba si distribuitor pentru Acer.
www.skin.ro

Despre AME design

AME design este lider de piata de necontestat in ceea ce priveste calitatea imprimarii de mari dimensiuni si mari rezolutii avand drept caracteristici lipsa totala a dungilor de imprimare, densitati foarte mari de culoare, gama de culori RGB, lipsa totala a punctului de raster deoarece utilizeaza tehnologia traditionala de printare fotografica DURST LAMBDA (expunere si developare), pe urmatoarele materiale: hartie mata, lucioasa, metalica si film (duratrans) pentru casete luminoase.
www.amedesign.roShare this post