Târgul locurilor de muncă 27-28 martie 2012 – Gura Humorului

Târgul locurilor de muncă 27-28 martie 2012 – Gura Humorului

Fundaţia Umanitară Silvia şi Primăria oraşului Gura Humorului organizează a doua ediţie a Târgului de locuri de muncă din Gura Humorului. Evenimentul va avea loc pe 27-28 martie 2012, la Muzeul Obiceiurilor Populare din Bucovina şi îşi propune să faciliteze dialogul dintre angajatorii din judeţul Suceava şi toţi cei aflaţi în căutarea unui loc de muncă. Târgul locurilor de muncă din Gura Humorului este organizat în cadrul proiectului „Mobil şi activ pe o piaţă modernă a muncii”, derulat de Fundaţia Umanitară Silvia, în parteneriat cu Primăria oraşului Gura Humorului.

Şomerii, absolvenţii şi persoanele inactive din zona Gura Humorului vor avea ocazia să discute, în cadrul Târgului, cu mai mulţi angajatori, vor putea depune CV-uri şi chiar vor participa la interviuri în vederea identificării unor oportunităţi pe piaţa muncii. De asemenea, cei aflaţi în căutarea unui loc de muncă vor avea prilejul de a intra în contact cu experţii Fundaţiei Umanitare Silvia, care îi vor îndruma pas cu pas pentru identificarea locului de muncă potrivit şi pentru o prezentare cât mai eficientă în cadrul interviurilor de angajare.

Târgul locurilor de muncă este deja la cea de a doua ediţie. La prima ediţie au participat 25 de angajatori din tot judeţul, 20 de şomeri s-au angajat, iar alţi 10 au intrat în programe de traning.

Mai multe detalii in fisierele atasate:
Comunicat Targ 07 martie 2012
Invitatie pentru Targul locurilor de munca

www.mobilsiactiv.fundatiasilvia.ro

Share this post