Clubul Sportiv Dakiro Gura Humorului isi deschide portile in prag de Craciun !

Clubul Sportiv Dakiro Gura Humorului isi deschide portile in prag de Craciun !

Clubul Sportiv Dakiro a inaugurat joi 3 decembrie noua platforma online ca si website oficial al Clubului Sportiv din Gura Humorului: www.sportdakiro.com. Interfata electronica se prezinta intr-un format modern cu sectiuni si servicii nou introduse pentru o navigare usoara si o informare completa.
Infiintat in 2009 din initiativa presedintelui Daniel Chirap, C.S. Dakiro a intentionat a fi la inceput un club de tenis de masa insusi acesta fiind un mare pasionat al acestui domeniu sportiv.

Nenumarati iubitori ai acestui sport isi facusera deja o traditie din intalnirile bi-saptamanale in sala de sport a Scolii Generale nr. 3 pentru practicarea acestui sport.
Timpul si experienta didactica a prof. Daniel Chirap l-au facut sa identifice o acuta nevoie in zona de sport educational, impartit pe diverse domenii si canalizat in special pe grupe de varsta. In acest fel au luat nastere diversele sectiuni si oferte educationale pe care Clubul Sportiv Dakiro le ofera in prezent si anume: inot, schi, tenis de masa, fotbal, tenis de camp, dans sportiv.
Pe parcursul ultimului an, CS Dakiro a organizat diverse turnee nationale, regionale si locale din diverse domenii sportive, insa majoritatea axate pe tenis de masa. Competitiile au avut loc in Gura Humorului, website ul nostru participand activ la unele din ele si prezentand de fiecare data informatii.
Echipa Clubului Sportiv Dakiro isi propune sa imbunatateasca cultura sportiva din zona Bucovinei, fiind deschisi in acelasi timp la orice sugestii si propuneri noi din partea practicantilor de sport.

Chirap Daniel ,
Presedinte Club Sportiv Dakiro
www.sportdakiro.com

Share this post