Eveniment inedit: Casa de Cultură Gura Humorului, sâmbătă, 7 mai 2016, ora 19

Eveniment inedit: Casa de Cultură Gura Humorului, sâmbătă, 7 mai 2016, ora 19

Afis BaletAsociația Culturală SpectacolART, în parteneriat cu Teatrul de Balet Sibiu, organizează în data de 7 mai 2016, ora 19.00, la Casa de Cultură Gura Humorului, o seară extraordinară de balet, în premieră absolută pentru orașul nostru.
Spectacolul, care s-a bucurat de un real succes la publicul de toate vârstele, este structurat în două părți: ANOTIMPURILE, pe muzica lui Antonio Vivaldi și GALA INTERNAȚIONALĂ DE BALET, conținând fragmente celebre din diverse epoci ale dansului.
Preț întreg – 50 de lei/ preț redus (elevi, studenți, pensionari) – 40 de lei.
Biletele se pot procura de la casa de bilete de luni până vineri, între orele 8.00 – 16.00.
Pentru relații suplimentare apelați la nr. de tel. 0745812271 și 0730650743.

Teatrul de Balet Sibiu a fost infiintat in anul 2008 si este constituit oficial din corpul de balet al Casei de Cultură a Municipiului Sibiu, instituţie subordonată Consiliului Local al Municipiului Sibiu, ceea ce-l face să fie o companie unică în felul sau în România.

A debutat cu doar zece balerini fondatori, dar numărul lor creşte constant, fiind alcatuit astazi din 38 de artisti. Aceştia au o medie de vârstă de 22 ani şi provin din şcoli, ţări şi continente diferite (Japonia, SUA, Noua Zeelandă, Regat Unit al Marii Britanii, Canada, Republica Dominicana, Italia, Franta, Spania, şi România)
Reprezentaţiile sunt susţinute pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor şi includ atât balete din repertoriul clasic (Lacul Lebedelor, Don Quijote, , Frumoasa din Padurea Adormita, Giselle, Spărgătorul de nuci, Chopiniana), creaţii neoclasice şi divertismente (Carmen, Romeo şi Julieta, Pas de quatre, Noaptea Walpurgiei) cât şi lucrări moderne (Mandarinul miraculos, Trilogia Ionesco)
Teatrul de Balet Sibiu susţine anual proiecte de anvergură, cu participarea mai multor colective artistice şi a efectuat deja, în scurta sa existenţă, turnee în ţară şi în străinătate.

[embeddoc url=”http://www.primariagh.ro/wp-content/uploads/2016/04/Desfasurător-spectacol-de-balet.pdf” height=”650px” download=”all”]

 

Share this post