Humorenii (N)au talent(?)! – Inscrieri si Regulament

Humorenii (N)au talent(?)! – Inscrieri si Regulament

Esti cetatean român? Ai implinit 3 ani? Ai un talent care te face diferit de ceilalti? Cânți, dansezi, joci teatru, faci jonglerii, acrobatii, imiti diverse personaje sau tot soiul de vietuitoare? Vrei sa castigi 10 000 de lei?
Vino la Humorenii (N)au talent(?)!

Inscrierile se fac in perioada 23 iunie – 6 iulie 2011, zilnic intre orele 12,oo – 16,oo la Muzeul Obiceiurilor Populare din Bucovina.


<h3><strong>Humorenii (n)au talent (?)! – regulament</strong></h3>
”Humorenii (n)au talent(?)!” reprezintă o manifestare cultural – artistică, parte integrantă a ”Zilelor  Humorului”.

”Humorenii (n)au talent(?)!” se constituie intr-o serie de spectacole cultural-artistice și de divertisment dupa urmatorul regulament:

<!–more–>1.      Orice cetățean român care a implinit vârsta de 3 ani are dreptul de a se inscrie sau poate fi inscris la ”Humorenii (n)au talent(?)!”;

2.      ”Humorenii (n)au talent(?)!” este un spectacol concurs la sfârșitul căruia va fi desemnat un singur câștigător sau o trupa câstigatoare;

3.      În concurs se pot înscrie persoane sau trupe care fac dovada talentului nativ intr-unul dintre domeniile: actorie, sport, dans, interpretare vocală și instrumentală, acrobație, număr de dresură sau oricare alt domeniu prin  care se face dovada clară a unui talent nativ. De asemenea,  ”Humorenii (n)au talent(?)!” nu este un concurs orientat către profesioniști. ( Profesionist: persoană care realizează profit financiar de pe urma prestației artistice, sportive, etc…)

4.      Timpul acordat fiecărei persoane sau trupe participante nu trebuie să depăsească 5 minute. In caz contrar, juriul are dreptul să oprească reprezentația. Deasemenea, juriul poate opri oricand reprezentația dacă participantul sau trupa participantă are o prestație slabă sau prin prestația lor pun in pericol integritatea celor din jur sau propria lor persoană. Oprirea reprezentației se face în urma a trei semnale sonore venite din partea juriului.

5.      Înscrierea în concurs se face pe baza unui interviu la o data stabilita de organizatori. Persoanele care nu au implinit varsta de 14 ani au obligatia de a se prezenta la interviu cu unul dintre părinți sau cu reprezentantul legal. La interviu, viitorul concurent trebuie să fie pregătit pentru a prezenta parte din numărul ce urmează să fie prezentat în concurs;

6.      Juriul concursului  ”Humorenii (n)au talent (?)!” va fi format din trei persoane ( doi barbați și o femeie) cu notorietate și experiență în lumea divertismentului artistic sau în lumea sportului, dansului, muzicii, actoriei, etc…

7.      Spectacolul concurs ”Humorenii (n)au talent (?)!” se va derula pe perioada a trei zile (8,9, 10 iulie 2011). Primele doua zile vor fi pentru calificare.   In ziua de 10 iulie pe scenă vor urca primii 10 clasați care vor susține spectacolul final, în urma căruia va fi desemnat marele câștigător sau trupa câștigatoare. Pentru spectacolul final concurenții pot prezenta același numar sau unul diferit, conform regulamentului. ( Recomantam ca fiecare concurent sau trupă concurentă sa aiba pregatit si un număr pentru finală)

8.      Premiul concursului este în valoare de <strong>1o ooo RON</strong>.

9.      Juriul are competența de a califica sau descalifica un concurent sau o trupa concurentă.

10.  In finala concursului vor ajunge 10 concurenti si trupe. Publicul, prin vot tip SMS, va decide ierarhia celor 10. Juriul va stabili marele castigator din primii 3 finalisti.

Detalii pe www.primariagh.ro sau la telefon 0748 370951.

Share this post