Marius Ursaciuc a primit premiul “Cel mai activ primar de oras” în mandatul 2012 – 2016

Marius Ursaciuc a primit premiul “Cel mai activ primar de oras” în mandatul 2012 – 2016

marius ursaciucPrimarul din Gura Humorului, Marius Ursaciuc, a primit diploma şi trofeul pentru „Cel mai activ primar de oraş” în mandatul 2012 – 2016. Distincţiile i-au fost acordate în cadrul reuniunii de săptămâna aceasta a Asociaţiei Oraşelor din România, din care fac parte 217 oraşe din întreaga ţară. Marius Ursaciuc s-a declarat „surprins şi onorat” de primirea acestui premiu, precizând că meritul nu este doar al lui, ci şi al angajaţilor primăriei şi al locuitorilor din Gura Humorului. „Se pare că din afara terenului lucrurile se văd mai clar decât din teren. Sunt sincer surprins şi onorat, aşa cum am fost şi când Gura Humorului a fost declarat şi nominalizat în primele 30 de oraşe mici din Europa, încă necunoscute, care trebuie vizitate. Sunt la fel de onorat. Nu e un premiu pe care mi-l asum personal. La primirea lui au contribui atât oamenii din primărie care au lucrat la proiectele care au contribui la dezvoltarea oraşului, dar şi toţi locuitorii oraşului”, a declarat Marius Ursaciuc.

Marius Ursaciuc obţine această distincţie pentru a doua oară consecutiv. Astfel, acelaşi premiu, „Cel mai activ primar de oraş”, acordat de Asociaţia Oraşelor din România, i-a fost înmânat şi pentru activitatea pe care a avut-o în mandatul de primar precedent, 2008 – 2012.
Asociaţia Oraşelor din România i-a mai acordat lui Marius Ursaciuc şi premiile pentru „cel mai activ primar de oraş din ţară în anii 2006 şi 2009″.
La alegerile locale din data de 5 iunie a.c., Marius Ursaciuc va candida pentru un nou mandat de primar, din partea PNL.

Articol: www.monitorulsv.ro

Share this post