Prezentare locuri de munca la Casa de Cultura Gura Humorului

Prezentare locuri de munca la Casa de Cultura Gura Humorului

Afis USTravelViitorul tău începe cu noi!
Pentru cei interesați de oportunitățile de muncă peste hotare, USTravel va organiza o prezentare cu peste 2000 de locuri de muncă în străinătate. Evenimentul va avea loc miercuri, 20 Ianuarie, la Casa de Cultură din Gura Humorului , cu începere de la ora 14:00. Pentru prima dată, noi aducem cele mai diverse locuri de munca în orașul tău.
Prezentarea se adresează tuturor românilor aflați în căutarea unui loc de muncă în afara granițelor țării. Pozițile pentru care se recrutează sunt ospatar/ospatariță, personal curățenie, ajutor bucatărie, electricieni, instalatori, ingineri instalații, sudori,operatori depozite .
Cei care aleg joburile oferite de USTravel pleacă pe un salariu motivant, indiferent de țara de destinație și alte beneficii incluse, pe lângă faptul că semnează contracte de muncă înregistrate în țările de destinație.

Criteriile de selecție sunt cât se poate de simple:
– să ai cel putin 18 ani
– un CV în engleză cu fotografie
– cunoștințe de limba engleză la nivel conversațional sau germana pentru a putea susține o conversație cu angajatorul
– dorința de relocare în străinătate

Noi te vom consilia și îndruma pentru a găsi cel mai potrivit job, care să coincidă cu aspirațiile și aptitudinile tale. Suntem o echipă de profesioniști specializată în plasarea forței de muncă în Europa, S. U. A. , Asia, Canada, încă din 2005 și toată experiența noastră este pusă în slujba ta. Dacă vrei să te convingi, vizitează- ne în București, Timișoara, Iași sau Cluj- Napoca, completeaza formularul online pe www.ustravel.ro sau contacteaza-ne la 0773320156.

 

Share this post