Se deschide Centrul local de informare , consiliere, asistenţă pentru ocupare pe piaţa muncii şi formare profesională

Se deschide Centrul local de informare , consiliere, asistenţă pentru ocupare pe piaţa muncii şi formare profesională

Fundaţia Umanitară Silvia şi Primăria Oraşului Gura Humorului au onoarea de a vă invita la inaugurarea oficială a „Centrului local de informare, consiliere, asistenţă pentru ocupare pe piaţa muncii şi formare profesională”. Evenimentul va avea loc vineri, 7 octombrie 2011, începând cu orele 10:30, la sediul Centrului din Gura Humorului, strada Cetăţii (cartier Bogdăneasa, în incinta fostei centrale termice).

Centrul local de informare, consiliere, asistenţă pentru ocupare pe piaţa muncii şi formare profesională, este un obiectiv realizat în cadrul proiectului „Mobil şi activ pe o piaţă modernă a muncii”, derulat de Fundaţia Umanitară Silvia şi Primăria Gura Humorului şi cofinanţat din Fondul Social European, prin Programul Opreraţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Centrul va contribui la dezvoltarea capacităţii de ocupare pe piaţa muncii a persoanelor inactive şi a şomerilor de lungă durată din zona Gura Humorului, prin activităţi de informare, consiliere, formare profesională şi asistenţă în vederea angajării.

Prezenţa dumneavoastră la eveniment este un semnal puternic pentru comunitate şi un mesaj de susţinere pentru cei aflaţi în căutarea unui loc de muncă.

Share this post