Zilele Humorului se amână !

Zilele Humorului se amână !

Zilele Humorului se vor desfasura in acest an intre 2 si 5 septembrie, in aria generoasa a Complexului de Agrement ARINIS, inaugurat de curand.

Organizatorii, pornind de la premisa ca dificultatile cauzate de criza economica pot fi depasite prin utilizarea cu intelepciune a atu-urilor de care dispune comunitatea, intentioneaza sa genereze o crestere semnificativa a interesului turistic fata de zona Gura Humorului, prin promovarea noilor oferte de agrement ale localitatii. De asemenea, prin calitatea manifestarilor inglobate in sarbatoarea multiculturala anuala de la Gura Humorului, se urmareste confirmarea statutului de capitala culturala zonala, castigat prin eforturile din anii anteriori.

Editia din 2010 a Zilelor Humorului va fi construita in jurul a doua manifestari jubiliare: a XX-a editie a Festivalului International de Grafica Satirica si Literatura Umoristica “Umor la… Gura Humorului” si a XXX-a editie a Festivalului International de Fotografie, Diaporama si Film “Toamna la Voronet”, carora li se adauga: Festivalul National de Interpretare Vocala si Instrumentala “Doina, doina, cantec dulce” (editia a XIII-a), Festivalul culinar “Barabula de Aur” (editia a II-a), a V-a editie a Targului Mesterilor Populari, o tabara de sculptura in lemn si o Sarbatoare a Recoltei. Nu vor lipsi, nici in acest an: Nunta de Aur, competitiile sportive, atelierele de grafica satirica, concerte.

Share this post