Let’s Do It Romania – 17 sep. 2022 – Gura Humorului

Let’s Do It Romania – 17 sep. 2022 – Gura Humorului

Stimați cetățeni ai orașului Gura Humorului

Vă informăm că sâmbătă 17 septembrie 2022, în perimetrul orașului nostru vor avea loc acțiuni de ecologizare desfășurate în cadrul campaniei naționale de voluntariat “Let’s do it Romania.”

Pentru mulți, este o continuare a acțiunilor de igienizare desfășurate anul acesta la nivelul localității, cu participarea îndeosebi a elevilor și cadrelor didactice de la unitățile de învățământ.

Toți cei care doresc să participe ca voluntari pentru a face urbea noastră și împrejurimile ei mai curate, sunt invitați să se înscrie până la data de 17 septembrie 2022 la Compartimentul de Mediu din cadrul Primăriei orașului Gura Humorului, unde vor primi materialul logistic necesar și vor fi îndrumați către una dintre locațiile prestabilite pentru igienizare.

„Let’s Do It, Romania!” este cel mai mare proiect de implicare socială din România, care își propune curățarea deșeurilor din arealele naturale într-o singură zi. “Let`s Do It, Romania!” face parte din initiațiva globală “Let`s Do It World!”, alături de alte 190 de țări din întreaga lume, una dintre cele mai mari mișcări de voluntariat din lume.

Nu mai avem timp de pierdut. Natura poate fi mai curata datorita fiecaruia dintre noi.

Let’s Do It! Inscrie-te si tu!

Share this post