Let’s do it Gura Humorului – “cel mai activ oras din judet la capitolul mobilizare.”

Let’s do it Gura Humorului – “cel mai activ oras din judet la capitolul mobilizare.”

Primaria orasului Gura Humorului multumeste voluntarilor (peste 650) care s-au implicat in actiunile de ecologizare de sambata 24 septembrie 2016, desfasurate in perimetrul localitatii noastre, in cadrul campaniei Let’s do it Romania si in mod deosebit multumeste elevilor si cadrelor didactice coordonatoare de la institutiile de invatamant.

Sunt ani buni de cand cadrele didactice si elevii de la Colegiul Alexandru cel Bun, Scoala Gimnaziala Teodor Balan, Scoala Gimnaziala Petru Comarnescu, Scoala Gimnaziala Nr.1 si Centrul scolar Sf.Andrei, participa la toate actiunile de ecologizare organizate de institutia noastra, in ideea de a sensibiliza si responsabiliza publicul fata de problemele privind poluarea mediului.

Referitor la campania Let’s do it Gura Humorului, sa va dau o veste buna: coordonatorii judeteni ai proiectului care au fost prezenti sambata la Gura Humorului, au declarat ca suntem cel mai activ oras din judet la capitolul mobilizare.
O bila alba pentru tanara generatie si un motiv de mandrie pentru noi toti.
Dupa sigla – Hai sa facem impreuna orasul mai curat! – folosita in timpul campaniei, dupa terminarea acesteia, ar fi binevenita o alta : Hai sa pastram orasul curat !

ing.Cecilia Bedrulea
Comp. protectia mediului

Invalid Displayed Gallery

Share this post