Whispers ft. Andreea – Castigatorii concursului “Humorenii (n)au talent 2011”

Whispers ft. Andreea – Castigatorii concursului “Humorenii (n)au talent 2011”

Trupa este formata din:

  1. Andrei Buga
  2. Alexandru Marţuneac
  3. Teodor Nistor
  4. Şerban Rusu
  5. Ştefan Rusu
  • vârste cuprinse între 16-18 ani
  • cântă de 4 ani sub îndrumarea prof. Mircea Plantus
  • sunt în colaborare cu solista Andreea Plaiu de aproximativ 1 an
  • au obţinut împreună Premiul I şi Premiul de Excelenţă la Concursul Naţional „Cetatea Veche” Siret; Premiul I la Concursul interjudeţean „Muzritm”, Vatra Dornei

Update 15.iul.2011: Rezultate SMS (la finalul articolului) !
(click pe link-ul de mai jos pentru galeria foto-video)

Galerie foto din concurs:

no images were found

Nota: In galerie apar doar o parte din concurenti, acestea fiind fotografiile disponibile momentan !

Video: (MonitorulTV)

Ultima seară a Zilelor Humorului a însemnat şi finalul concursului – spectacol “Humorenii (n)-au talent?!”, care, timp de trei zile, a reuşit să atragă o audienţă record, să facă inimile a sute şi mii de oameni să vibreze de emoţie şi de încântare, a stârnit hohote de râs, dar şi lacrimi.

Zece dintre cei mai buni concurenţi au urcat pe scena amenajată în complexul Ariniş, duminică seara, cu gândul să demonstreze publicului că au talent din plin şi că merită voturile lor.

În finala concursului “Humorenii (n)-au talent?!”, unul dintre membrii juriului, cunoscutul interpret de muzică uşoară Gabriel Dorobanţu, a susţinut un concert în care a demonstrate că melodiile frumoase sunt nemuritoare.

Apoi, pe scenă au urcat cei zece finalişti: Cătălina Florinela Rotaru, Andra Maria Ciocârlan, trupa Ritmic, Andrei Iftime, Sorin Ursan Delaclit, Ada Leonti, Walter Marian Dafin, cuplul Armand Ilaş şi Elisa Mălăncrăveanu, Marius Ferari şi trupa Whispers feat. Andreea.

Fiecare dintre concurenţi a încercat să cucerească publicul fie cu o piesă nouă, fie cu un dans nou, dar, de cele mai multe ori, s-au prezentat cu piesa lor de rezistenţă, adică cea care le punea cel mai bine în valoare calităţile artistice.

Cei opt membri ai trupei Ritmic au fascinat publicul cu dansurile lor bine coordonate, sincronizate, cu energia debordantă şi pofta de viaţă.

Tineri interpreţi precum Andrei Iftime sau Ada Leonti au făcut dovada talentului lor interpretând melodii populare, iar micuţii Armand Ilaş şi Elisa Mălăncrăveanu, în vârstă de 9 ani şi deja olimpici naţionali la două materii şcolare, au făcut un duet fermecător.

O voce care a impresionat profund publicul a fost cea a artistului plastic Sorin Ursan Delaclit, care a demonstrat că putea face carieră şi ca tenor, interpretând faimoasele arii “La donna e mobile” şi “Nessun Dorma”.

Interpretarea sa a stârnit ropote de aplauze şi ovaţii, inclusiv din partea juriului, format din fermecătoarea actriţă Cristina Stamate, veşnic tânărul Gabriel Dorobanţu şi talentatul actor Claudiu Bleonţ.

De o bună primire din partea publicului s-a bucurat şi concurentul Walter Marian Dafin, în vârstă de 17 ani, provenind din centrul de plasament Laurenţia Ulici, care a cântat şi a încântat publicul cu chitara şi vocea.

Două piese muzicale scrise pentru pian, “Balade pour Adeline” şi „Exodus”, au răsunat în noapte sub degetele magice ale lui Marius Ferari, concurentul cu nr. 9.

La final a cântat trupa Whispers, ale căror “şoapte muzicale”, două melodii internaţionale, au fost foarte bine primate de public, dornic să şi încurajeze cei şase tineri talentaţi care au demonstrat că stăpânesc bine instrumentele muzicale, de la o vârstă fragedă, iar solista lor, Andreea, că are o voce de aur.

Câştigătorii concursului, stabiliţi prin SMS

De altfel, la desemnarea câştigătorului concursului, votul decisiv a fost al publicului, care a trimis SMS-uri la un număr special, în acest fel fiind adunate voturi pentru concurenţi.

Rezultatul competiţiei de talent a putut fi aflat după concertul trupei Zdob şi Zdub. Astfel, locul I a revenit trupei Whispers, care a adunat cele mai multe voturi, la o diferenţă apreciabilă faţă de ceilalţi concurenţi.

Locul II a revenit trupei Ritmic, iar pe locul III s-a clasat tânărul chitarist care nu a avut bucuria de a fi crescut de cei care i-au dat viaţă, dar a demonstrat că are talent şi puterea de a reuşi în viaţă, Walter Marian Dafin.

Odată cu aprecierea publicului, trupei Whispers i-a revenit şi premiul de 10.000 de lei, bani care le-au fost daţi pe loc.

Text articol: www.monitorulsv.ro

Rezultate SMS:

Concurentii din finala, in ordinea intraii in scena:
1.Rotaru Florinela Catalina
2.Ciocirlan Maria Andra
3.Trupa Ritmic
4.Adrian Iftime
5.Sorin Ursan Delaclit
6.Leonti Ada
7.Dafin Marian Walter
8. Armand Ilas si Elisa Malancraveanu
9.Marius Sandi Ferari
10.Whispers si Andreea

Atasament: proces verbal rezultate votare vodafone

Sponsorul evenimentului: Grupul de firme CALCARUL

Share this post